Bart's Personal Training

Bart's Personal Training

Training - Voeding - Lifestyle

Krachttraining Duurtraining Vechtsporttraining Voedingsbegeleiding Online Coaching

Alphen aan den Rijn
Amsterdam

Tel: 06 - 33 14 88 39

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ligt Amsterdam voor jou niet naast de deur maar wil je toch professionele begeleiding in jouw voeding of lifestyle? Kies dan voor een online begeleidingstraject, waardoor jij alsnog de mogelijkheid hebt om jouw doel(en) te behalen! 


“Eind mei heb ik voor het eerst aan een bokswedstrijd meegedaan. Hiervoor heb ik 4,5 maand intensief getraind met 6 trainingen in de week. Bart heeft mij geholpen om mijn voeding zo goed mogelijk af te stemmen op de trainingen en mijn lijf en dat zonder buiten mijn gewichtsklasse te vallen. 
Zonder zijn advies en bijsturing was het het mij niet gelukt alle trainingen vol te houden. Iedere dag noteerde ik zelf mijn gewicht en voeding op basis van de input van Bart. Regelmatig monitorde hij beiden en stuurde hij waar nodig bij. 
Wat ik vooral erg goed vond, is dat Bart snel reageerde op mijn vragen en een grondige uitleg gaf waarom hij voor bepaalde keuzes ging. Juist doordat hij goed aansloot bij mijn eigen eetgewoonten waren aanpassingen juist gemakkelijk te doen. Bart is een toffe vent, die duidelijk, deskundig en met veel humor mij heeft geholpen mijn doel te bereiken!"
MeerInfo
fotostephanie1jpgfotostephanie2jpg
 De website maakt gebruik van functionele Analytische en Social Sharing om de website te verbeteren.. lees ons privacybeleid  hier...