Bart's Personal Training

Bart's Personal Training

Training - Voeding - Martial Arts

Krachttraining Duurtraining Voeding Vechtsporten

Alphen aan den Rijn

Tel: 06 - 33 14 88 39

info@bartpt.nl

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Alphen aan den Rijn biedt enorm veel mogelijkheden voor duurtrainingen, zoals hardlopen, wielrennen of zwemmen. BartPT kan helpen in het trainen naar een bepaalde wedstrijd of het verbeteren van de (loop)techniek.
Hardlopers hebben het vaak over de "Runner's high", een geluksgevoel dat het lichaam afgeeft door het hardlopen. Wil jij dit gevoel ook ervaren? Wil jij jouw looptechniek verbeteren? Wil jij een snelle 5K lopen? Wil jij een marathon uitlopen? Neem dan nu contact op!

Duurtraining Alphen aan den Rijn
Succesverhaal van Leandro:

Zondag 21 oktober 2018:
"Vandaag heb ik een hele mooie prestatie behaald waar ik trots op ben: De marathon van Amsterdam uitgelopen!

Bart Koomen heeft mij geholpen en getraind met het behalen van mijn doel, één waar veel momenten in mijn trainingen waren waar ik er nogal doorheen zat. Altijd was Bart daar dan en stond hij met een nieuwe dosis energie klaar. Niet alleen rende Bart de gehele marathon met mij uit, waar ik na 39 kilometer er helemaal doorheen zat en niets anders meer kon dan wandelen, heeft Bart mij weer aan het rennen gekregen en ervoor gezorgd dat we de marathon onder de 4 uur zijn gefinishd! Mijn dank is enorm groot en respect dat jij dit wilde doen met mij!"

Hardlopen Alphen aan den Rijn