Bart's Personal Training

Bart's Personal Training

Training - Voeding - Martial Arts

Krachttraining Duurtraining Voeding Vechtsporten

Alphen aan den Rijn

Tel: 06 - 33 14 88 39

info@bartpt.nl

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Bij BartPT trainen mensen met uiteenlopende blessures, variërend van schouderblessures tot hernia's, van amputaties tot onverklaarbare pijn. Maar ook mensen met fysieke doelen, zoals afvallen of spiermassa opbouwen. Voor iedereen is een passende oplossing te bieden, voor iedereen is er een mogelijkheid om te trainen!
Niemand is hetzelfde, iedereen heeft andere doelen, blessures, lichamelijke beperkingen of interesses. Daarom traint iedereen op zijn of haar eigen niveau, volgens een persoonlijk opgesteld trainingsprogramma. 

Bij BartPT krijgt iedereen de aandacht die hij of zij verdient. Geen drukke sportschool waarbij constant alle apparaten bezet zijn, je kan zelf inplannen wanneer jij gebruik wilt maken van de ruimte of hoe vaak in de week jij Personal Training wilt.

Houding, vorm en uitvoering staan centraal bij iedere beweging. Tijdens de trainingen wordt hier veel aandacht aan besteedt, wat er uiteindelijk voor zorgt dat je hier in het dagelijks leven onbewust ook rekening mee houdt!

 

Specialisatie Personal Trainer

 


Juan

Het resultaat van iets meer dan 5 maanden!

Cliënt Juan bewijst dat hard trainen en bewust eten en drinken leiden tot prachtige resultaten.
Het ging lang niet altijd van een leien dakje, maar hij is nooit zijn doel uit het oog verloren! Wat ben ik ongelooflijk trots op het resultaat wat hij nu al heeft bereikt en kan niet wachten tot het punt dat hij zichtbare sixpack heeft!

Een goed afgestemd trainings- en voedingsplan zorgt voor resultaat! Het plan moet rekening houden met zowel interne en externe omstandigheden, altijd persoonlijk en flexibel!

Juan is het levende bewijs dat zijn trainingsplan en voedingsplan werkt!
Stick to the plan, trust the process. The key ingredients to achieve the results you want!